داشتن عطر و طعمی خوب و جذاب در قهوه باعث شده تا اکثر افراد، روز خود را با یک فنجان قهوه آغاز کنند. اگر شما هم مثل خیلی ها عاشق قهوه هستید، ولی دوست دارید مصرف کافئین رو کم کنید، ما به شما قهوه دیکف (Decaf Coffee) رو پیشنهاد می کنیم.

شما چقدر درباره قهوه دیکف اطلاع دارید؟ اگر شما هم علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این قهوه خاص هستید، پس با " فروشگاه اینترنتی اوسکافه "همراه باشید تا با این قهوه بیشتر آشنا شوید.

آیا قهوه دیکف بدون کافئین است؟

قهوه ای که بهتون پیشنهاد می کنیم با قهوه ای که شما می شناسید تفاوت دارد و این تفاوت در میزان کافئین موجود در آن است، قهوه دیکف یا قهوه بدون کافئین شبیه قهوه های معمولی است و تفاوت آن در کافئین موجود در قهوه می باشد که اگر کافئین موجود در دانه های قهوه را از آن حذف کنیم، قهوه بدون کافئین یا دیکف بوجود می آید.

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که بدانید قهوه دیکف بدون کافئین نیست، در واقع این قهوه مقدار بسیار کمی کافئین در حد ۳ الی ۷ میلی گرم در یک فنجان را داراست، که این در مقایسه با ۷۰ تا ۱۴۰ میلی گرم کافئین در یک فنجان قهوه معمولی بسیار کمتر است.

پس اینکه به قهوه دیکف، قهوه بدون کافئین میگن، به این معنی نیست که هیچگونه کافئینی در قهوه وجود نداره. بلکه طی فرآیند بدون کافئین کردن دانه های قهوه، مقدار زیادی کافئین از قهوه خارج شده و مقدار کمی کافئین در دانه های قهوه باقی مانده است.

برگرفته شده از وبسایت: healthline

قهوه بدون کافئین یا دیکف چطور درست می‌شود؟

قهوه بدون کافئین از دانه ‌های قهوه که حداقل ۹۷٪ کافئین آنها حذف شده است، به دست می ‌آید. روش های مختلفی برای تهیه قهوه بدون کافئین وجود دارد، ولی همه روش ها در یک مورد اشتراک داشته که آن هم شستن دانه های قهوه قبل از برشته شدن در یک حلال می باشد. این حلال معمولاً شامل آب، دی اکسید کربن و حلال های ارگانیک می باشد.

دانه های قهوه را تا زمانی که کافئین از آن ها خارج شود با ماده حلال شستشو داده می شود و سپس ماده حلال از دانه های قهوه پاک می شوند.

کافئین را می توان با استفاده از دی اکسید کربن یا فیلتر ذغال سنگ هم پاک نمود. یکی از معروف ‌ترین روش‌ها برای پاکسازی کافئین از دانه های قهوه، روش Swiss water است. در این روش دانه ‌های قهوه قبل از اینکه رست داده و آسیاب شوند، باید تبدیل به قهوه بدون کافئین شوند.

فواید مصرف قهوه بدون کافئین

قهوه مزایای زیادی برای سلامتی دارد، و با حذف کافئین از قهوه، این مزایا همچنان به قوت خود باقی است. علیرغم اینکه کافئین قهوه در قهوه دیکف تا حدود زیادی از بین رفته است، اما حقیقت این است که این قهوه بیشتر برای شما مفید است. این مزایای قهوه دیکف برای سلامتی عمدتاً به خاطر محتوای آنتی ‌اکسیدان و سایر مواد فعال آن است.

قهوه‌ بدون کافئین و قهوه معمولی، هر دو در مقدار آنتی ‌اکسیدان ‌ها بالا هستند، اگرچه قهوه دیکف می ‌تواند شامل آنتی اکسیدان کمتری باشد. در هر صورت به نظر می رسد که قهوه می‌ تواند به جلوگیری از سرطان و حتی دیابت نوع ۲ کمک کند.

مصرف قهوه بدون کافئین و یا قهوه کافئین دار، برای حفاظت از نورون ‌ها در مغز تاثیر داشته و ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ هایی مثل آایمر و پارکینسون گردد.

یکی از مزایای ویژه در مصرف قهوه بدون کافئین، کاهش سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده می باشد.

اگر می خواهید بیشتر با خواص و مزایای قهوه آشنا شوید، می توانید به مقاله " فواید قهوه برای سلامتی " مراجعه کنید.

چه کسانی باید قهوه دیکف یا بدون کافئین بنوشند؟

افرادی که نسبت به کافئین حساسیت دارند، می توانند مصرف قهوه معمولی خود را محدود کرده یا آن را به چای و یا قهوه دیکف تغیر دهند.

کسانی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند. شامل بیمارانی است که از داروهای تجویزی استفاده می‌کنند که می ‌تواند با کافئین تداخل پیدا کند.

همچنین به خانم‌های باردار و شیرده توصیه می ‌شود، میزان مصرف کافئین را محدود کنند. این توصیه در مورد کودکان، نوجوانان و افراد مبتلا به اضطراب یا دارای مشکل خواب هم صدق می کند.

امیدوارم این مطلب براتون مفید باشه.

برگرفته شده از وبسایت: greatist


دنیای قهوه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه امیرعلی azarmahar نرجس حسنی دیگ بخار وبلاگ گوگل شاه موزیک مروارید انتشارات دانشگاه بهار